Image description

Bra elmaterial

Tillsammans med ELDIREKT.se

Elmaterial

Hantverkare

Belysning

Bra produkter

I ca 30 år...

Erfarenhet är inget man kan köpa sig! I ca 30 år har vi haft dagliga kontakter med leverantörer, hantverkare, installatörer och slutkunder. Det har gett oss en oslagbar erfarenhet om vad kvalité verkligen innebär och hur mycket glädje det ger kunderna.

Image description

Bra leverantörer av elmaterial

Leverantörer av elmaterial som håller hög klass! 


Idag kan man köpa elmaterial mer eller mindre överallt! På gott och ont!
Viktigt att man väljer en tillverkare som står för produkten och tar sitt ansvar att elmaterialet uppfyller de regler och krav som finns. Bra garantier. Komplett sortiment så man kan göra hela installationen enhetlig och snygg. Enkel och smidig inkoppling så installationskostnaden hålls nere på rimliga nivåer. 
Samtliga leverantörer nedan hittas såklart både hos Total EL AB och på ELDIREKT.se.

Kontakta oss gärna för fler leverantörer av elprodukter, belysningar och annat bra material. 


Bildbeskrivning
  • Elmaterial från Schneider Electric är alltid uppskattade! Få produkter som håller så hög klass, snygg design och med så hög kvalité! Oavsett om det är designade strömbrytare eller slagtåliga uttag så har Schneider Electric alltid en produkt för alla områden.
  • Läs mer om deras stora sortiment här >>
Bildbeskrivning
  • Etman förser marknaden med elmaterial som strömbrytare, vägguttag och dosor för installation. Hög kvalité på valet av plasterna som finns i produkterna garanterar lång livslängd men ändå till ett bra pris. Tex blådosan och novett är några varumärken som kommer från Etman.
  • Besök Etmans hemsida >>

Bra leverantörer av belysning

Belysningsleverantörer med hög kvalité.

Beylsning och lampor är alltid roligt! Extra roligt är det när man kan få exakt det ljuset man önskar och just den där designen man trivs med. Det finns belysning som både passar inne och ute och det är nästan bara fantasin som sätter gränser. Vi förespråkar allt användandet av bra lågenergilampor eller LED belysning där det är möjligt.

Bildbeskrivning
  • En aktör som verkligen håller vad de lovar är LEDsystem. Seriös aktör och leverantör av LED belysning både i stor skala och till mindre installationer. Verkar ha minst ett alternativ för alla ändamål. Känns tryggt att veta att där iallafall finns en seriös leverantörer bland alla!
  • Kolla in vad de har på deras sida >>
Bildbeskrivning
  • Bredast sortiment på belysning hittar man nog hos Bellalite. Störst variationer med allt från utomhusbelysning till smådelar inom installation. En leverantör som har sund prisbild och alla former och designer när det kommer till belysning.
  • Hela bellalite ljuskatalogen online >>

Andra bra leverantörer

Såklart finns det så mycket annat än belysning och elmaterial. Seriösa leverantörer som ser till att du alltid har högsta kvalité oavsett vad du väljer!

-Gott kaffe tycker de flesta om. Brygger man mycket och har höga krav på sin arbetsplats så finns det inte så många tillverkare av kaffemaskiner. Coffee Queen från Creminternational håller kaffet välsmakande länge. Snabba kaffabryggare med riktigt lång livslängd. En uppskattad produkt är Coffee Queen med pumptermos, en av Sveriges mest sålda.

Se samtliga Coffee Queen här>>
Bästsäljande Coffee Queen hos ELDIREKT.se

-Är du på jakt efter små smarta saker. Prylar som gör livet enklare och lättare så kolla gärna in vad Brandbrothers.se erbjuder! Alltid något nytt, praktiskt till riktigt bra priser!
Se hela brandbrothers sortimentet>> 

-Håravfall är aldrig roligt för den det drabbar. Finns idag helt ofarliga och välbeprövade alternativa metoder för att hämma hårbortfall och hjälpa den som tappar här. En metod som bör uppmärksammas är den SpikeCap använder sig av där man helt enkelt stimulerar blodflödet i hårbotten och på så vis ser till att hårsäckarna får bra med näring. Inga farliga kemikaler, inga konstiga levnadssätt utan ett sätt att hjälpa kroppen att återställa balansen själv.
Läs mer om SpikCap och metoderna om hårbortfall >>